035 - 887 07 08
Winkelmandje

Ervaring delen

Hier kunt u uw ervaring achter laten en delen met andere bezoekers. Heeft u een goede of minder goede ervaring? Wij horen het graag.

Sluiten

Bericht plaatsen

Wij verzoeken u onderstaand ook uw e-mailadres in te vullen. Dit e-mailadres wordt niet weergegeven bij het bericht en is enkel voor ons zichtbaar. Dit stelt ons in de gelegenheid om op uw bericht te kunnen reageren.

Waardering
Naam
E-mailadres
Bericht
  Versturen
van Lunteren - 05-04-2017
AirXperience heeft net een aircosysteem bij ons geplaatst. Kregen in de avond van Frederik een goed onderbouwd advies. 2 weken later was de uitvoering. Ook tijdens de uitvoering waren Walter en zijn maat goed meedenkend voor het zo mooi mogelijk wegwerken van deze unit. Ook eventuele meeverhuizen van het systeem in de toekomst is geen enkel probleem. Ik kreeg een goed advies voor onderhoud en garantie van het systeem. Ik ga jullie zeker aanraden bij familie, kennissen en vrienden.
Bedankt voor de goede service!
Fam de Deugd - 20-02-2017
AirXperience heeft bij ons 3 systemen geplaatst na een gedegen advies van Frederik zeer professioneel bedrijf en fijne mensen die vooral goed nadenken over de opties en mogelijkheden.
Walter jij heb een top prestatie geleverd en Frederik dank voor je advies en meedenken.

Vriendelijke groeten
MOOK Pancakes - 03-02-2017
Via het net bij Airxp terecht gekomen en na een aantal gesprekken het beste gevoel gekregen bij Airxp. We hadden met een zeer krappe deadline te maken, en zowel het bezoek als de offerte waren binnen no-time gemaakt. Hierna hebben ze heel goed en vakkundig (met juist meedenken) de beide airco's bij ons geïnstalleerd, mooi weggewerkt, en binnen onze gestelde deadline, echt helemaal super! Thanks guys!
Bas - 22-12-2016
via een vriend kwam ik bij AirxP terecht. Offertetraject liep snel en plezierig. Installatie in ons jaren 40 huis is heel mooi gedaan. Frederik deed de tip aan de hand om de buitenkabel via een loze regenpijp te laten lopen. Walter heeft dat keurig verzorgd. Echt een aanrader!
Kathinka Ruyter - 23-11-2016
Zeer klantvriendelijk, goed en kundig bedrijf.
Installatie verliep vlot en vlekkeloos.
Ik zou dit bedrijf zeker aanraden aan klanten, vrienden en familie.
Willem en Dinemie Ekas - 07-11-2016
Wij zijn buitengewoon te spreken over dit bedrijf.
De offerte fase, de mogelijkheid om bij een andere klant, in overleg, te kunnen kijken en vooral luisteren naar een identieke installatie gaf ons het noodzakelijke inzicht om te kunnen beslissen voor de betreffende unit. We wonen in een appartement en willen geen overlast bezorgen voor onze buren.
De installatie werd zeer professioneel uitgevoerd en kleine tegenslagen werden met kennis van zaken opgelost.
We zijn zeer tevreden en kunnen deze leverancier van harte aan bevelen.
Th. Vleeskruyer - 19-09-2016
Ik kan de feedback hierna alleen maar bevestigen, wat een TOP bedrijf met een TOP service, TOP installatie en een TOP airco! Veel stiller dan de oude, veel mooier geïnstalleerd en dat allemaal volgens afspraak, geen verrassingen. En dat voor een zeer aantrekkelijke prijs! Zeer aanbevolen!
Ton Derksen - 30-08-2016
Voor mijn muziekkamer, waar ik repeteer en les geef, zocht ik een airco. Door een tip van iemand van iemand uit mijn omgeving kwam ik bij AirXperience terecht. Zowel het voorgesprek als de installatie door de monteur verliepen bijzonder prettig. Een sterk punt vind ik hun bereidheid, geduldig allerlei vragen te beantwoorden die een leek nu eenmaal heeft en die zij vermoedelijk erg vaak zullen horen. De geplaatste binnenunit is buitengewoon stil; stiller zelfs dan ik had gehoopt. Verder zijn hun prijzen erg concurrerend dus ik kan hen alleen maar sterk aanbevelen!
Fred & Jolanda - 26-08-2016
Heerlijk; AirXperience heeft het mij getoond; ze bestaan (nog):
Mensen die doen wat ze zeggen zeggen wat ze doen!!
Ik zou nu een heel verslag kunnen schrijven hoe prettig mijn ervaring was vanaf de offerte-aanvraag tot en met de plaatsing, de kern van mijn verhaal is mijn openingszin.
Karin, Frederik en Walther, heel hartelijk dank

Ron & Annemiek - 25-8-2016

"Excellence is their signature" ........
Zoiets kun je eigenlijk alleen maar schrijven als alles ook echt uitstekend is. Goede communicatie, zowel vooraf per mail alsmede tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden. Bij het huisbezoek van Frederik prima meedenkend advies gekregen. Keurig op tijd verschenen er uitstekende vakmensen en achteraf hebben ze alles netjes opgeruimd. Een verademing in deze tijd.
Frederik met zijn team kunnen wij iedereen aanraden voor elke airco-klus.