035 - 887 07 08
Winkelmandje

Montage

De montage wordt altijd uitgevoerd door onze eigen monteurs. Doordat wij over de juiste kennis en gereedschappen beschikken, kunnen onze monteurs bijna alle werkzaamheden zelf uitvoeren. Zo kunnen wij zelf sparingen boren door betonnen muren, tussenvloeren of daken met een diamantboormachine boren en plakken wij zelf dakdoorvoeren in op bitumen, PVC en EPDM daken. Ons werkgebied bestrijkt een straal van circa 35 km om Blaricum. Vul uw postcode in op ons offerteaanvraag formulier om te zien of uw adres binnen ons werkgebied valt. 

Service & Garantie 

AirXperience B.V. geeft standaard op alle geleverde producten een volledige garantie van 2 jaar op alle onderdelen én arbeidsloon. Daarnaast zit op alle producten van Mitsubishi en Daikin een fabrieksgarantie van 5 jaar.

Deze standaard garantie ontvangt iedereen die bij ons een product koopt. Hiervoor bent u bij ons niet verplicht een onderhoudsabonnement af te sluiten. Dit neemt niet weg dat wij een ieder adviseren een onderhoudsabonnement af te sluiten en tevens wijzen wij erop, dat het bij installaties met een koudemiddelvulling van meer dan 3 kg of een CO2 equivalent van meer dan 5 ton, vanuit de F-gassen regeling verplicht is onderhoud uit te voeren.

Enkel defecten vallen onder de garantie. De kosten van een storingsbezoek worden in rekening gebracht indien een monteur ter plaatse komt voor bijvoorbeeld een instellingsfout of het niet tijdig reinigen van filters. In ons tarievenoverzicht kunt u de daarbij behorende kosten inzien. Op wifi-controllers verstrekken wij enkel garantie op de hardware. Wanneer het wifi-netwerk van de gebruiker de controller niet accepteert/toelaat kunnen wij hierin helaas niet ondersteunen, maar dient een IT/netwerk specialist de instellingen van het netwerk/router/modem geschikt te maken voor de wifi-controller. 

Fabrieksgarantie tot 5 jaar

Op alle producten van Mitsubishi en Daikin zit 5 jaar fabrieksgarantie. Dit betekent dat een defect onderdeel kosteloos omgeruild mag worden tegen een nieuw onderdeel. Mitsubishi en Daikin kunnen echter wel als voorwaarde stellen dat de unit onderhouden is.

Indien de installatie ouder is dan 2 jaar brengen wij startkosten, arbeidsloon en klein materiaal wel in rekening. In ons tarievenoverzicht kunt u de daarbij behorende kosten inzien. 

Onderhoud

Voor het behoud van uw airconditioner adviseren wij u jaarlijks of om het jaar onderhoud te laten uitvoeren. Bij deze onderhoudsbeurt wordt uw airconditioner gereinigd en gecontroleerd op juist functioneren.

Een airconditioner met een onjuiste koudemiddelvulling verbruikt meer stroom, levert een lager rendement en is onderhevig aan versnelde slijtage omdat de compressor voor zowel smering als koeling van het koudemiddel afhankelijk is.

Bij een standaard onderhoudsabonnement voeren wij jaarlijks of om het jaar (keuzeoptie) een onderhoudsbeurt uit aan uw airconditioner zoals bovenstaand omschreven. Het standaard onderhoudsabonnement is op ieder gewenst moment bij ons af te sluiten voor airconditioners die door ons zijn geleverd. Indien wij bij een onderhoudsbeurt klein materiaal gebruiken is dit inbegrepen. Als wij onderdelen moeten vervangen of koudemiddel leveren, worden enkel deze materiaalkosten in rekening gebracht, indien wij deze werkzaamheden gelijktijdig met de onderhoudsbeurt kunnen uitvoeren. Na de garantieperiode van 2 jaar worden bij eventuele tussentijdse storingen voorrijkosten, arbeidsloon en gebruikte materialen in rekening gebracht. De prijs voor een onderhoudsbeurt bedraagt € 130,- inclusief B.T.W voor  één unit (of de eerste unit op een locatie) en € 45,- voor iedere volgende binnenunit op dezelfde locatie.