035 - 887 07 08
Winkelmandje

Airco installatie Naarden

Hoogste kwaliteit airco's tegen een scherpe prijs, bij u in de buurt!

Vestingstad Naarden kent een grote historie en staat bekend om de prachtige oude vesting. Maar er is meer, de nieuwere wijken rondom de vesting en villa's in het Naardenbos. Voor ieder pand in Naarden kunnen wij geschikte airconditioning aanbieden. Wij hebben een uitgebreid leveringsprogramma en onze monteurs beschikken over jarenlange ervaring. Hierdoor kunnen wij voor ieder soort gebouw en type ruimte een geschikte airco selecteren en deze professioneel voor u installeren. Of het een slaapkamer, kantoor, winkelruimte of praktijkruimte betreft, bij AirXperience bent u aan het juiste adres voor uw airco in Naarden.

Airco service in Naarden

Ook nadat u een airco heeft aangeschaft kunnen wij u nog van dienst blijven. Zo bieden wij standaard 2 jaar volledige garantie op onze producten en diensten en 5 jaar fabrieksgarantie op apparatuur van Mitsubishi & Daikin. Omdat wij veel in Naarden aan het werk zijn en in de buurt zijn gevestigd kunnen wij ook snel een monteur in Naarden beschikbaar hebben indien uw airco onverhoopt een keer niet naar behoren functioneert. Hierdoor kunt u altijd optimaal van uw airco genieten. 

Airconditioning in het Gooi.

Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden passend bij uw situatie en wensen. Heeft u interesse in airconditioning of wilt u meer weten over de installatie mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

> Offerte aanvragen voor airconditioning