Menu
https://www.airxp.nl/referenties
Vlassloot 1a, 6027 RS Soerendonk
Telefoon 0495 - 58 82 18 | Fax 0495 - 58 89 86
 

Gastenboek

In het gastenboek kunt u een bericht achter laten voor ons of andere bezoekers. Zo kunt u ervaringen met elkaar delen!

Het e-mailadres is een verplicht veld om een reactie achter te kunnen laten. Dit e-mailadres wordt niet weergegeven bij het bericht en is enkel voor ons zichtbaar. Dit stelt ons in de gelegenheid om op uw bericht te kunnen reageren.

Sluiten

Voer hier uw bericht in. Uw bericht wordt direct online geplaatst of opgegeven voor goedkeuring.

Waardering
Naam
E-mail
Bericht
  Versturen
Albert en Yvonne van Bentem
Airco in slaapkamer perfect geïnstalleerd. Vooraf afspraak gemaakt om alles even door te spreken. Vriendelijk en kundig. Weten waar ze mee bezig zijn. Alleen maar lof.
R A Boer
Na een heel goed bezoek aan huis, met zeer nuttige suggesties, volgde een mooie offerte voor de plaatsing van een Daikin multi-split met 2 units voor slaapkamer en woonkamer. Na acceptatie van de offerte ( ook op aanraden van buren die goede ervaringen hadden met AirXperience) volgde na een een aantal weken de installatie. Zeer professioneel werk door vader en zoon, harde werkers die alles netjes achterlieten, na een goede uitleg van alle funkties van de airco. Bravo, vakwerk! Kon niet beter en ik kan iedereen dit professioneel bedrijf adviseren.
Ro Juthan
Een gedegen advies in de offertefase en bij bezoek van een van de monteurs voor extra uitleg betreft plaatsing.
De installatie werd zeer professioneel door een monteur zowel in de woonkamer als in de slaapkamer gedaan. Ik niet anders dan airXperience aan een aanbevelen. Top top.
Fam. van Huizen
van offerte naar installatie zeer professioneel! Werken keurig volgens afspraak. Zeer aan te bevelen! Airco's draaien nu op volle toeren!
Fam de deugd
Heren,
Jullie komen inmiddels al voor de 5 de unit en het was mij weer een genoegen.
Weer vakwerk afgeleverd net als bij onze andere systemen.
Wij zijn weer zeer tevreden.

Tot de volgende keer
Vriendelijke groeten
Thijs en Jolanda
Johan
Zeer goed en gedegen advies vooraf in de offertefase. Ook de installatie werd zeer professioneel verzorgd, met een goede uitleg over de werking. Niet de goedkoopste, wel erg degelijk en vertrouwd. Ik kan airXperience daarom van harte aanbevelen!
Kees Visser
Van het begin tot aan het eind een goede service en een goede prijs. Zeker aan te raden.
leo
Goede offerte, meting, plaatsing en uitleg. Niks op aaan te merken
nicolette
Van offerte tot en met plaatsing alles prima verlopen. Ik zag een beetje op tegen de montage, maar het was ook nog gezellig met vader en zoon monteurs. Na 2 1/2 uur was de plaatsing klaar. Daarbij hadden ze ook nog trillingsdempers geplaatst onder mijn oude airco! Ja ik kan dit bedrijf aanraden. Ook vlotte e-mail wisseling met hun bureau????
Timo - 15-04-2019
We hebben een hele goede ervaring met AirXperience.
Al tijdens het prettige gesprek op de zaak, kregen we een goed gevoel. Ook tijdens het bekijken van de situatie bij ons thuis kregen we goede en bruikbare adviezen zoals het wegwerken van de leidingen in de muur en de plaatsing van de units.
De installatie ging ook perfect. Ze hebben het in twee delen gedaan, want eerst moesten de leidingen in de muur worden gelegd. Na het dicht maken van de gleuven en afwerken van de muur, werden de units geplaatst en de installatie afgemaakt. De 2 monteurs hebben heel goed werk verricht en hebben netjes en schoon gewerkt. Na de installatie kregen we nog uitgebreid uitleg over de bediening.
AirXperience is zeker een bedrijf om aan tebevelen.