Menu
https://www.airxp.nl/referenties
Vlassloot 1a, 6027 RS Soerendonk
Telefoon 0495 - 58 82 18 | Fax 0495 - 58 89 86
 

Gastenboek

In het gastenboek kunt u een bericht achter laten voor ons of andere bezoekers. Zo kunt u ervaringen met elkaar delen!

Het e-mailadres is een verplicht veld om een reactie achter te kunnen laten. Dit e-mailadres wordt niet weergegeven bij het bericht en is enkel voor ons zichtbaar. Dit stelt ons in de gelegenheid om op uw bericht te kunnen reageren.

Sluiten

Voer hier uw bericht in. Uw bericht wordt direct online geplaatst of opgegeven voor goedkeuring.

Waardering
Naam
E-mail
Bericht
  Versturen
E staalman
Heel blij met de airco.
Netjes geïnstalleerd.
Vakman en vriendelijk tot het laatst.
Goede uitleg. Kortom een aanrader.
Fam. Camfferman
Zeer goed voorgelicht bij eerste bezoek.
De plaatsing werd door vader en zoon voortreffelijk uitgevoerd.
Werken netjes en achteraf alles schoon en opgeruimd.
Keurige uitleg na afloop.
Niets dan lof voor dit bedrijf.
Ed en Elly Appelboom - 4 november 2019
Vakkundige plaatsing van een slaapkamer en een woonkamer Airco-Inverter unit na uitgebreid overleg.We hebben de indruk dat we ook nog energiekosten besparen met hetzelfde comfort, omdat we weliswaar meer elektriciteit verbruiken, maar de CV kan een (s)tandje lager.
Claudia en Goswin
Ben super blij met de nieuwe airco/ warmtepomp, vanaf de offerte zijn we heel goed geinformeerd over de beste plaatsing voor zowel de buiten unit als de 2 units in de woon en slaapkamer. Er is keihard gewerkt en we zijn heel blij met het mooie resultaat! Het is echt vakwerk! Ook de afstandbediening en de telefoon is duidelijk uitgelegd! Heel veel dank voor de installatie! En nu genieten van de warmte in de winter en de koelte in de zomer!
Albert en Yvonne van Bentem
Airco in slaapkamer perfect geïnstalleerd. Vooraf afspraak gemaakt om alles even door te spreken. Vriendelijk en kundig. Weten waar ze mee bezig zijn. Alleen maar lof.
R A Boer
Na een heel goed bezoek aan huis, met zeer nuttige suggesties, volgde een mooie offerte voor de plaatsing van een Daikin multi-split met 2 units voor slaapkamer en woonkamer. Na acceptatie van de offerte ( ook op aanraden van buren die goede ervaringen hadden met AirXperience) volgde na een een aantal weken de installatie. Zeer professioneel werk door vader en zoon, harde werkers die alles netjes achterlieten, na een goede uitleg van alle funkties van de airco. Bravo, vakwerk! Kon niet beter en ik kan iedereen dit professioneel bedrijf adviseren.
Ro Juthan
Een gedegen advies in de offertefase en bij bezoek van een van de monteurs voor extra uitleg betreft plaatsing.
De installatie werd zeer professioneel door een monteur zowel in de woonkamer als in de slaapkamer gedaan. Ik niet anders dan airXperience aan een aanbevelen. Top top.
Fam. van Huizen
van offerte naar installatie zeer professioneel! Werken keurig volgens afspraak. Zeer aan te bevelen! Airco's draaien nu op volle toeren!
Fam de deugd
Heren,
Jullie komen inmiddels al voor de 5 de unit en het was mij weer een genoegen.
Weer vakwerk afgeleverd net als bij onze andere systemen.
Wij zijn weer zeer tevreden.

Tot de volgende keer
Vriendelijke groeten
Thijs en Jolanda
Johan
Zeer goed en gedegen advies vooraf in de offertefase. Ook de installatie werd zeer professioneel verzorgd, met een goede uitleg over de werking. Niet de goedkoopste, wel erg degelijk en vertrouwd. Ik kan airXperience daarom van harte aanbevelen!