Menu
https://www.airxp.nl/referenties
Vlassloot 1a, 6027 RS Soerendonk
Telefoon 0495 - 58 82 18 | Fax 0495 - 58 89 86
 

Gastenboek

In het gastenboek kunt u een bericht achter laten voor ons of andere bezoekers. Zo kunt u ervaringen met elkaar delen!

Het e-mailadres is een verplicht veld om een reactie achter te kunnen laten. Dit e-mailadres wordt niet weergegeven bij het bericht en is enkel voor ons zichtbaar. Dit stelt ons in de gelegenheid om op uw bericht te kunnen reageren.

Sluiten

Voer hier uw bericht in. Uw bericht wordt direct online geplaatst of opgegeven voor goedkeuring.

Waardering
Naam
E-mailadres
Bericht
  Versturen
Sjoukje
Ik ben buitengewoon tevreden over de plaatsing van mijn airco. De monteur nam de tijd om met mij precies te bepalen waar de buitenunit, de binnenunit en de leidingen geplaats gingen worden. Hij werkte snel en secuur. De afwerking was tot de puntjes uitgevoerd. Na afloop ruimde hij op en gaf mij instructie over het gebruik van de afstandsbediening en de App. Uw bedrijf AirXperience zal ik zeker aan bevelen bij mijn vrienden.
Jan
Bezoek van Frederik thuis , en ons bezoek aan zaak in Blaricum was zeer prettig. Nu , zes a zeven weken weken later zijn de monteurs geweest. Uiterst beleeft ,doeltreffend en netjes werken met een duidelijke uitleg van het een en ander. Al met al iets om anderen te vertellen.
AW Vermeij - 16-09-2021
Mijn vader zij altijd je mag rommel maken maar laat nooit zien dat je geweest bent , een wel verdiende 10 .+
Ilja
Netjes en correct van offerte tot montage. Duidelijk, vriendelijk en netjes t/m montage. Zeker aan te bevelen.
Renke en Barbara 28-7-2021
Na een (gezellig) bezoek en advies van Frederik na onze eerste airco in 2019 voor de slaapkamer nu de tweede voor in de werkkamer. Vandaag is onze tweede airco van AirXP geinstalleerd, bedankt Nick! Weer helemaal blij met een perfecte airco-installatie inclusief opruimen etc. en het onderhoud van nummer 1.Voor nummer drie gaan we geheid weer bij jullie terechtkomen. Mijn ervaring met AIRxp helemaal geweldig, klantvriendelijk van advies tot meerdere offertes en snelle reacties op vragen (bedankt Inge) tot installatie. (You fly high above the rest!)
Blijenberg
Adviseur is zeer vriendelijk en geeft goede uitleg.monteurs denken mee en leveren strak werk.ruimen alles netjes op en zijn ook zeer vriendelijk.dit bedrijf zal ik zeker aanbevelen bij vrienden
Mirjam Hoos 12-07-2021
In alles onze verwachting overtroffen. Allereerst adviseur prima advies en een hele goede duidelijke offerte. Tussentijds mailtjes om ons te informeren. Iedere afspraak die gemaakt wordt wordt nagekomen. Hele fijne vriendelijke monteurs op dag van plaatsing. Prettig om in huis te hebben. Alles keurig weer opgeruimd en schoon gemaakt. Aan het eind van de dag goede uitleg over het product en garantie en onderhoud. Daarnaast is het natuurlijk heerlijk dat we nu een airco hebben. Meerdere bedrijven gebeld, maar erg blij dat we vanwege drukte hierop gewacht hebben. Heel begrijpelijk dat jullie zo druk zijn, meer dan het wachten waard!
Jan van Leerdam
Adequate behandeling, correcte monteurs die vertrouwen scheppen. Ik heb Uw adres reeds aan vrienden doorgegeven.
Kaasmakerij aandemolensloot
Wederom goede ervaring met airXperience en medewerkers. Super gewerkt correcte monteurs vriendelijk en niets is te veel. Zuinig op zijn. Groetjes Gerard van Drunick. Kaasmakerij aandemolensloot
Sheila Kuijzer
Wat een super bedrijf! En wat een toffe gasten die kwamen installeren. Alles in goed overleg, keurige plaatsing, goede tips, prima uitleg. Heel erg bedankt! En we zullen jullie zeker aanraden bij vrienden. Groetjes van Menno en Sheila