035 - 887 07 08
Winkelmandje

Wie zijn wij

AirXperience is gefundeerd op jarenlange ervaring in de airconditioningbranche. Hierdoor kunnen wij u van het juiste advies voorzien in de ontwerpfase, installeren wij de hoogste kwaliteit, bieden wij een compleet onderhoudsprogramma aan én zijn wij in staat iedere storing in uw apparatuur te verhelpen. Alle werkzaamheden worden altijd uitgevoerd door onze eigen monteurs. Wij werken in een straal van circa 35 kilometer om Blaricum. 

Wij bieden de mogelijkheid om de verschillende units te komen bekijken in onze showroom. Hiervoor graag wel even van te voren een afspraak maken.

Uitsluitend hoogwaardige airco units 

Wij leveren uitsluitend de A-merken Mitsubishi en Daikin, en gebruiken bij het installeren uitsluitend hoogwaardige materialen. Hierdoor kunt u er als gebruiker van op aan, over een installatie te beschikken waarop u kunt vertrouwen. 

AirXperience levert en installeert het gehele airconditioningprogramma dat u hier op onze website kunt vinden. Dit varieert van kleine wandunits, voor toepassing in woningen of kleine kantoren, tot grotere systemen welke wij in hotels of kantoorpanden installeren. Iedere dag streven de medewerkers van AirXperience er naar te excelleren in wat zij doen.

Bekijk ons assortiment

F-gassen gecertificeerd (BRL-100 & BRL200)

Voor het werken met koudemiddelen is door de overheid een F-gassen certificering verplicht gesteld. Dit is vastgelegd in de F-gassen Regeling.  AirXperience beschikt over F-gassen gecertificeerde monteurs (BRL-200) en een door Bureau Vertitas uitgegeven F-gassen bedrijfscertificaat BRL-100 in categorie 1 (hoogste classificatie), waardoor wij aan iedere koelinstallatie mogen werken. Klik hier voor ons F-gassen bedrijfscertificaat

Bekijk ons assortiment

Het team

Karin Leeflang

Karin Leeflang

Office Manager

Inge van der Ster

Inge van der Ster

Back-office & Finance

Rianne Jägers

Rianne Jägers

Front-office

Frederik Leeflang

Frederik Leeflang

Adviseur