035 - 887 07 08
Winkelmandje

Ervaring delen

Hier kunt u uw ervaring achter laten en delen met andere bezoekers. Heeft u een goede of minder goede ervaring? Wij horen het graag.

Sluiten

Bericht plaatsen

Wij verzoeken u onderstaand ook uw e-mailadres in te vullen. Dit e-mailadres wordt niet weergegeven bij het bericht en is enkel voor ons zichtbaar. Dit stelt ons in de gelegenheid om op uw bericht te kunnen reageren.

Waardering
Naam
E-mailadres
Bericht
  Versturen
Bram en Jacqueline Almere
23 april 2020 is bij ons een Daikin Emura geplaatst. De gehele installatie is perfect verlopen en de leidingen zijn mooi weggewerkt door een openhaardhoutafdak heen en dat was zeker een uitdaging. Prima vakwerk.
Als wij een cijfer moeten geven dan scoort deze installatie zeker een 10.
Wij zullen de firma AirXperience zeker aanbevelen.
Marthijn en Tamara
Wat een super installatie en een geweldige service. Wij zagen een beetje op tegen de plaatsing maar het is perfect verlopen. Alles is keurig achter gelaten, uitleg was helder en de geplaatste units zien er goed uit. Wij zijn heel erg tevreden!
Frans Wolkers
Zeer tevreden over de installatie en monteurs Walter en Danny. Vakkundig, vriendelijk en behulpzaam.
Robbert en Nance van Dam
Wat een super service,zo blij met airXperience. Zo woord zo daad! We zijn erg blij met onze net geplaatste airconditioning. Alles verliep zoals afgesproken en het systeem werkt perfect naar wens. Super netjes en strak gemonteerd,door heel kundig personeel! Prijs kwaliteit is echt perfect,dit is een dikke aanrader!!! We zijn zeer tevreden!
M. S. (Amsterdam)
We hebben nu voor de tweede keer bij Airxperience een airco besteld en laten installeren (tweede keer na verhuizing) en we zijn ontzettend tevreden. Hele aardige nette mensen vanaf het inmeten tot het plaatsen en uitleggen, en altijd supergoed advies. Super fijn en betrouwbaar bedrijf, zou het iedereen aanraden.
Ruud
Alles volgens afsprak op tijd geleverd en correct geplaatst. Nette en kundige monteurs. Een uitstekend bedrijf en kan het dan ook zeer aanbevelen.
Attila
I got an excellent service today from AirXperience. Two super kind and hard working professionals installed 1 external and 3 internal unit with lots of creativity, so there are almost no visible tubes and pipes. Well done! Super happy with the result and highly recommend the company, thinking with the customer, could not ask for more!

Ik heb vandaag een uitstekende service gekregen van AirXperience. Twee supervriendelijke en hardwerkende professionals hebben met veel creativiteit 1 externe en 3 interne eenheid geïnstalleerd, dus er zijn bijna geen zichtbare buizen en pijpen. Goed gedaan! Super blij met het resultaat en het bedrijf ten zeerste aanbevelen, denkend met de klant, kon niet om meer vragen!
Frank & Mascha
Vanaf de aanvraag tot aan de plaatsing is alles gegaan zoals afgesproken. Er wordt geadviseerd welke units het best passen bij de wensen en hoe ze het best geplaatst kunnen worden. De montage werkt netjes, zijn kundig en denken mee. Betaling is pas als er is opgeleverd en netjes via de bank.
Sip en Thanne de Jong
Snel en betrouwbaar, zo willen wij het omschrijven. Wij hebben gekozen voor een airco met dubbele binnenuit, één in de woonkamer en één in de slaapkamer. Ter plekke met ze afgesproken waar de units moesten komen en binnen no time waren de gaten al door de muur geboord. Netjes met de stofzuiger erbij. Sowieso werken de mannen netjes en vlot. Het was gewoon gezellig met ze. Goede uitleg over de werking van de installatie en over de app (we hebben gekozen voor units met wifi-module). En je betaalt pas als alles is opgeleverd en werkt. Nou, dat geld hebben wij gelijk over gemaakt.
Wenny
Echt geweldig mooi goed en schoon opgeleverd wij zijn er super blij mee. Vriendelijk en meedenkend personeel kan dit bedrijf van harte bij een ieder aanbevelen.