035 - 887 07 08
Winkelmandje

Bedien de airco op afstand

Met een wifi-controller is de airco gemakkelijk en overzichtelijk te bedienen via een app op de smartphone of tablet. Ook de optionele wifi-controller is geheel in de binnenunit te integreren waardoor deze onzichtbaar weggewerkt wordt. Via de app zijn de airco's vanaf iedere locatie ter wereld te bedienen. U heeft alleen een werkende internetverbinding nodig. Tevens is via de app de actuele binnen- en buitentemperatuur af te lezen, de ingestelde temperatuur te wijzigen, de luchtstroom in te stellen en het energieverbruik inzichtelijk te bekijken. 

De Mitsubishi units zijn niet standaard voorzien van een wifi-controller. De Smart M-air wifi-controller is compatible met de SRK, SRF en SRR modellen.

De meeste Daikin units zijn standaard voorzien van een geïntegreerde wifi-controller. Kijk dus altijd eerst of de wifi-controller al standaard geïntegreerd is. Mocht dit niet zo zijn dan is de unit in de meeste gevallen ook uit te breiden met een optionele wifi-controller. De volgende types zijn standaard voorzien van wifi-controller: FTXM, FTXJ, FTXA, FVXM-A.