035 - 887 07 08
Winkelmandje

Airco installatie Huizen

Hoogste kwaliteit airco's tegen een scherpe prijs, bij u om de hoek!

Huizen is de snelst groeiende gemeente in het Gooi en kenmerkt zich door de enorme diversiteit. Zo beschikt Huizen over karakteristieke panden in het oude dorp tot nieuwbouw in het vierde kwadrant. Daarnaast zijn er bedrijventerreinen en zijn er veel winkels in het oude dorp en Oostermeent. Gelukkig zijn wij ook heel divers in ons leveringsprogramma en beschikken onze monteurs over jarenlange ervaring. Hierdoor kunnen wij voor iedere ruimte een geschikte airco selecteren en deze professioneel voor u installeren. Of het nu een slaapkamer, woonkamer, zolder of kantoor aan huis betreft, of hebt u een bedrijf en overweegt u om zakelijk airconditioning aan te schaffen voor in uw pand, winkel of praktijkruimte ofwel te vervangen, bij AirXperience bent u aan het juiste adres voor uw airco in Huizen.

Airco service in Huizen

Ook nadat u een airco heeft aangeschaft kunnen wij u nog van dienst blijven. Zo bieden wij standaard 2 jaar volledige garantie op onze producten en diensten en 5 jaar fabrieksgarantie op apparatuur van Mitsubishi & Daikin. Ook kunt u bij ons een onderhoudsabonnement afsluiten. Omdat wij op slechts enkele kilometers weg gevestigd zijn hebben wij iedere dag monteurs in Huizen. Mocht u onverhoopt een probleem ondervinden met uw airconditioning, dan kunnen wij u snel van dienst zijn waardoor u altijd optimaal van uw airco kunt genieten.

Airconditioning in het Gooi.

Wij kijken graag met u mee naar de mogelijkheden passend bij uw situatie en vraag. Heeft u interesse in airconditioning of wilt u meer weten over de installatie mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

> Offerte aanvragen voor airconditioning