Menu
https://www.airxp.nl/airco-installatie-huizen
Vlassloot 1a, 6027 RS Soerendonk
Telefoon 0495 - 58 82 18 | Fax 0495 - 58 89 86
 

Klant aan ‘t woord.

“Op de waarschijnlijk heetste dag van het jaar zijn de monteurs onze airco's komen plaatsen. Wat een service! Waar bij bedrijven vaak de afwerking te wensen overlaat was dat hier zeker niet zo. Alles is mooi afgewerkt en netjes achtergelaten en daarnaast zijn het hartstikke aardige en kundige mensen.
Als ik ooit iemand een bedrijf kan aanraden, dan is het zeker dit bedrijf!
De airco zelf is trouwens ook geweldig! Hadden we jaren eerder moeten doen!”
~ Fam. van de Meent-Janssen Laren

> Plaats een referentie

 

 

Airco installatie Huizen

Hoogste kwaliteit airco's tegen een scherpe prijs, bij u om de hoek!

Huizen is de snelst groeiende gemeente in het Gooi en kenmerkt zich door de enorme diversiteit. Zo beschikt Huizen over karakteristieke panden in het oude dorp tot nieuwbouw in het vierde kwadrant. Daarnaast zijn er bedrijventerreinen en zijn er veel winkels in het oude dorp en Oostermeent. Gelukkig zijn wij ook heel divers in ons leveringsprogramma en beschikken onze monteurs over jarenlange ervaring. Hierdoor kunnen wij voor iedere ruimte een geschikte airco selecteren en deze professioneel voor u installeren. Of het nu een slaapkamer, woonkamer, zolder of kantoor aan huis betreft, of hebt u een bedrijf en overweegt u om zakelijk airconditioning aan te schaffen voor in uw pand, winkel of praktijkruimte ofwel te vervangen, bij AirXperience bent u aan het juiste adres voor uw airco in Huizen.

Airco service in Huizen

Ook nadat u een airco heeft aangeschaft kunnen wij u nog van dienst blijven. Zo bieden wij standaard 2 jaar volledige garantie op onze producten en diensten en 5 jaar fabrieksgarantie op apparatuur van Mitsubishi. Met een All-in onderhoudsabonnement verlengen wij zelfs de volledige garantie tot 7 jaar. Omdat wij zelf in Huizen gevestigd zijn hebben wij iedere dag monteurs in Huizen. Mocht u onverhoopt een probleem ondervinden met uw airconditioning, dan kunnen wij u snel van dienst zijn waardoor u altijd optimaal van uw airco kunt genieten.

Airconditioning in het Gooi.

Wij kijken graag met u mee naar de mogelijkheden passend bij uw situatie en vraag. Heeft u interesse in airconditioning of wilt u meer weten over de installatie mogelijkheden, neem gerust contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

> Offerte aanvragen voor airconditioning