Menu
https://www.airxp.nl/airco-installatie-almere
Vlassloot 1a, 6027 RS Soerendonk
Telefoon 0495 - 58 82 18 | Fax 0495 - 58 89 86
 

Klant aan ‘t woord.

“Op de waarschijnlijk heetste dag van het jaar zijn de monteurs onze airco's komen plaatsen. Wat een service! Waar bij bedrijven vaak de afwerking te wensen overlaat was dat hier zeker niet zo. Alles is mooi afgewerkt en netjes achtergelaten en daarnaast zijn het hartstikke aardige en kundige mensen.
Als ik ooit iemand een bedrijf kan aanraden, dan is het zeker dit bedrijf!
De airco zelf is trouwens ook geweldig! Hadden we jaren eerder moeten doen!”
~ Fam. van de Meent-Janssen Laren

> Plaats een referentie

 

 

Airco installatie Almere

Hoogste kwaliteit airco's tegen een scherpe prijs, bij u in de buurt!

Almere is de snelst groeiende gemeente van Nederland en beschikt over veel relatief nieuwe woningen en kantoren. Deze zijn goed geïsoleerd. Dat is fijn voor in de winter, maar als de warmte er zomers eenmaal in zit gaat deze er ook slecht weer uit. AirXperience heeft Almere al jaren als werkgebied en wij hebben al vele airco's geplaatst in Almere. Hierdoor beschikken wij meestal ook over een referentieadres bij u in de buurt. AirXperience biedt een uitgebreid leveringsprogramma en onze monteurs beschikken over jarenlange ervaring met het installeren en onderhouden van airconditioning. Hierdoor kunnen wij voor iedere ruimte een geschikte airco selecteren en deze professioneel voor u monteren. Of het nu een slaapkamer, woonkamer, kantoor (aan huis), winkelruimte of praktijkruimte betreft, bij AirXperience bent u aan het juiste adres voor uw airco in Almere.

Airco service in Almere

Ook nadat u een airco heeft aangeschaft kunnen wij u nog van dienst blijven. Zo bieden wij standaard 2 jaar volledige garantie op onze producten en diensten en 5 jaar fabrieksgarantie op apparatuur van Mitsubishi. Omdat wij veel in Almere aan het werk zijn en in de buurt zijn gevestigd kunnen wij ook snel een monteur in Almere hebben indien uw airco onverhoopt een keer niet naar behoren functioneert. Hierdoor kunt u altijd optimaal van uw airco genieten. 

Airconditioning in Flevoland

Airco installatie Huizen

Wij kijken graag met u mee naar de mogelijkheden passend bij uw situatie en vraag. Heeft u interesse in airconditioning of wilt u meer weten over de installatie mogelijkheden. Neem dan gerust contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

> Offerte aanvragen voor airconditioning