035 - 887 07 08
Winkelmandje

Airco installatie Amersfoort

Hoogste kwaliteit airco's tegen een scherpe prijs, bij u in de buurt!

Amersfoort is de op één na de grootste stad in de provincie Utrecht en kenmerkt vele verschillende woningen en panden, zowel de karakteristieke binnenstad met vele verschillende winkelpanden als nieuwbouw woningen. Al jaren heeft AirXperience Amersfoort als werkgebied en wij hebben al vele airco's geplaatst in Amersfoort. Hierdoor beschikken wij meestal ook over een referentieadres bij u in de buurt. AirXperience biedt een uitgebreid leveringsprogramma en onze monteurs beschikken over jarenlange ervaring met het installeren en onderhouden van airconditioning. Hierdoor kunnen wij voor iedere ruimte een geschikte airco selecteren en deze professioneel voor u monteren. Of u nu een airco wilt in uw slaapkamer, woonkamer, kantoor (aan huis), winkelruimte of praktijkruimte, bij AirXperience bent u aan het juiste adres voor uw airconditioning in Amersfoort.

Airco service in Amersfoort

Ook nadat u een airco heeft aangeschaft kunnen wij u nog van dienst blijven. Zo bieden wij standaard 2 jaar volledige garantie op onze producten en diensten en 5 jaar fabrieksgarantie op apparatuur van Mitsubishi & Daikin. Omdat wij veel in Amersfoort aan het werk zijn en in de buurt zijn gevestigd kunnen wij ook snel een monteur in Amersfoort hebben indien uw airco onverhoopt een keer niet naar behoren functioneert. Hierdoor kunt u altijd optimaal van uw airco genieten. 

Airconditioning in Utrecht

Wij kijken graag met u mee naar de mogelijkheden passend bij uw situatie en wensen. Heeft u interesse in airconditioning of wilt u meer weten over de installatie mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

> Offerte aanvragen voor airconditioning