035 - 887 07 08
Winkelmandje

Ervaring delen

Hier kunt u uw ervaring achter laten en delen met andere bezoekers. Heeft u een goede of minder goede ervaring? Wij horen het graag.

Sluiten

Bericht plaatsen

Wij verzoeken u onderstaand ook uw e-mailadres in te vullen. Dit e-mailadres wordt niet weergegeven bij het bericht en is enkel voor ons zichtbaar. Dit stelt ons in de gelegenheid om op uw bericht te kunnen reageren.

Waardering
Naam
E-mailadres
Bericht
  Versturen
Gerard Mikkers
Bij ons zijn naar volle tevredenheid op de 1e verdieping 2 aircos geplaatst met 1 buitenunit. Aangebracht door 2 top monteurs.
Rob W - 25-11-2022
Een verademing, zeer tevreden over zowel de verkoop als de installatie. Zeer goed advies over onze situatie en gisteren de buitenunit met 2 binnenunits geplaatst. Ondanks het feit dat een van de ingeplande 2 monteurs ziek was, gewoon alles keurig netjes geïnstalleerd. Wij zijn erg blij met het resultaat en bevelen jullie van harte aan!
George B
We werden met ons gezin en woning (plat dak op de 2e verdieping en uitbouw beneden, op het zuiden) langzamerhand gek van de warmte in huis. Gezocht naar een bedrijf die ons gehele huis kon voorzien van airco units. Vanwege de goede reviews, gekozen om AirXperience te benaderen. Frederik kwam langs om alles te bespreken wat er mogelijk was met de wensen die ik had. Hij kwam tot een mooie oplossing en heeft heel goed geluisterd en opgenomen wat de wensen per kamer waren. Bijvoorbeeld de kamer van mijn dochter en haar vele computer apparatuur waar extra koeling voor nodig was. Offerte binnen gekregen met een prijs die ik niet had verwacht! Goedkoper dus dan in gedachten. En alles inclusief! Het boren van de gaten was ook inclusief waar veel andere bedrijven iemand extern voor inhuren met alle communicatie en afspraak problemen erbij. Dit bedrijf heeft in 2 dagen 4 airco units met 2 buitenunits geplaatst naar volle tevredenheid. Alles netjes weggewerkt, afgewerkt en waterpas! Kan echt niet beter. Groot voordeel was dat de binnenunits ook kunnen verwarmen op de koudere dagen. Wat warmt dat heerlijk snel op tegen zon laag verbruik (Daikin gekozen in mijn geval). Dikke aanrader en snel inschakelen voordat de wachtlijsten in Nederland zo groot worden dat je maanden en maanden moet wachten, gezien de energiekosten die stijgen en het voordeel van de warmtepomp functie op de unit). AirXperience, dikke plus! Jammer dat ik geen 10 sterren kan geven, zulke meedenkende bedrijven met een hart voor de klant worden zeldzaam!
James
Gisteren (15/11/22) zijn een Mitsubishi buitenunit en drie binnen units geplaatst op de eerste en tweede verdieping van het huis. Hulde aan de drie monteurs die de klus zeer professioneel (onder de pannen en zonnepanelen door over het huis) hebben aangepakt. Afwerking is uitstekend. De communicatie met de monteurs was prima. Zeer voorkomende mensen die ook de werking van de apparatuur met geduld en enthousiasme hebben uitgelegd. Het huis schoon achtergelaten. Wij zullen AirXperience zeker aan derden aanbevelen.
Kramer
Hartstikke snel en netjes geïnstalleerd. In een uur of 5 waren er 3 binnen units (begane grond, 1e verdieping en 2e verdieping) en 1 buitenunit geinstalleerd. Alles netjes opgeruimd en schoongemaakt en duidelijke uitleg hoe het systeem werkt. Ik ben er hartstikke blij mee en ik raad airXperience bij iedereen aan!
Peter
Twee man sterk is door de installateurs van airXperience bij mij een Daikin buitenunit met twee binnen units voor woonkamer en slaapkamer aangelegd. Niet de meest eenvoudige klus, want het gaat om een appartement op de 1e en 2e verdieping. In goed overleg werd de exacte locatie van de units besproken. De afwerking van kabels en condenswater afvoer werd tot in de puntjes geregeld. Uitstekende dienstverlening, zeer vriendelijk en na oplevering werd alles ook keurig achter gelaten.Vijf sterren zijn op zn plaats. Ik zal AirXP zéker aan vrienden en kennissen aanbevelen!
Fam. van Kalleveen
Prima dienstverlening. Netjes gewerkt. Communiceren goed. Aan te bevelen.
Fam. van Delden 17-10-2022
Wouter kwam keurig op tijd en zeer vriendelijk voorkomen. Na uiteraard eerst koffie is hij begonnen met het pakken van zijn spullen. De unit in goed overleg ( Niet te hoog en niet te laag ) binnen geplaatst waarbij zelfs de eigen stofzuiger gebruikt werd hing hij snel en vakkundig. Maar toen naar buiten begon het toch hard te regenen. Wouter terug naar de bus voor regenkleding. Gelukkig had ik de geest om dat te stoppen en m.b.v. de zomer parasol genoeg droogte gecreëerd waardoor hij vakkundig zijn werk kon afmaken. De wijze waarop siert dit bedrijf en na ook een aantal kopjes koffie gaf wouter aan dat alles geplaatst is. Echter gaf hij wel aan om 2 kleine toevoegingen ( niet bij zich) op zijn vrije dag nog kwam plaatsen. Ik gaf aan dat dat ook op een ander dag mocht maar zoals een professional het zegt. Het moet ook echt af zijn. Nog uitleg gegeven over de afstandsbediening en zonder druk het onderhoudscontract besproken. Daar ga ik nog over nadenken.\\nImmers leveren ze uitstekend producten. Hier hebben een afspraak voor gemaakt en met een ferme handdruk is wouter huiswaarts gegaan.\\n\\nLang verhaal maar zo hoort je een bedrijf te runnen.: Jullie worden aanbevolen !!!!
Frivo
Monteur mooi op tijd. Mitsubishi HI 50 SRK netjes geïnstalleerd. Dacht ook goed mee over plaatsing. Goede instructie en niet opdringerig iz onderhoudsabonnement. Airco lijkt mooi geruisloos, ook buitenunit. Maar nog niet goed kunnen testen. Erg tevreden over resultaat! Niemand is perfect geef daarom nooit 5 sterrren.
Annemiek
Vandaag 22 september een Daikin Stylus laten plaatsen. Zeer tevreden. Zeer vakkundige en vriendelijke mannen en een duidelijke uitleg. Ik zal Airxp zeker aanbevelen! Dank!