035 - 887 07 08
Winkelmandje

Ervaring delen

Hier kunt u uw ervaring achter laten en delen met andere bezoekers. Heeft u een goede of minder goede ervaring? Wij horen het graag.

Sluiten

Bericht plaatsen

Wij verzoeken u onderstaand ook uw e-mailadres in te vullen. Dit e-mailadres wordt niet weergegeven bij het bericht en is enkel voor ons zichtbaar. Dit stelt ons in de gelegenheid om op uw bericht te kunnen reageren.

Waardering
Naam
E-mailadres
Bericht
  Versturen
Anton Reijstee 09-08-2022
In een woord uitstekend. Ik had 4 offertes aangevraagd bij 4 verschillende leveranciers.. airXperience was de enige die de mogelijkheid aangaf dat ik 2 buitenunits kon laten plaatsen i.p.v. 1 grote. Goedkoper in gebruik en goedkoper in aanschaf! Top. Met andere woorden een top adviseur en een top bedrijf.\\nDaarnaast een mooie offerte en een vakkundige en vriendelijk installateur. Zal dit bedrijf iedereen aanbevelen.
Davis-Khan
Keurig bedrijf die na een goed advies ook de gemaakte afspraken netjes nakomt. Vervolgens komt de monteur netjes op tijd op de afgesproken dag en plaats de airco netjes, werkt het netjes af en ruimt tevens alle verpakkingsmaterialen netjes op. Een bedrijf om aan te bevelen. Nu wachten wij nog op de verwerking van de airco in de winter maanden!!
Simone van den Berg
Super service en heel fijn bedrijf. Zowel van tevoren tijdens de offerte periode als ook wat betreft het nakomen van afspraken. De jongens die de unit hebben opgehangen waren ook top. Alles weer netjes achtergelaten en goede uitleg over de unit. Kan het aan iedereen aanraden!
Fred 20-7-2022
Ze bestaan echt nog :\\nZoek niet verder: Wat een topbedrijf !\\nafspraken worden allemaal nagekomen , prettige communicatie met dames van binnendienst, Frederik een goede eerlijke adviseur, en Kevin is een topmonteur.\\nComplimenten van onze kant , een. dikke 10 ,en wij zullen jullie graag aanbevelen
Ben Brander
Keurig bedrijf die na een goed advies ook de gemaakte afspraken netjes nakomt. Vervolgens komt de monteur netjes op tijd op de afgesproken dag en plaats de airco netjes, werkt het netjes af en ruimt tevens alle verpakkingsmaterialen netjes op en is daarnaast uiterst beleefd. PRIMA WERK KEVIN een monteur om trots op te zijn!!! Een bedrijf om aan te bevelen.
Dirk Bosch 15-7-2022
Door AirXperience een DAIKIN FTXM35R laten plaatsen, zeer professioneel gedaan....duidelijke uitleg en denken met je mee....
Bea van Esveld
4 binnenunits en 2 buitenunits van Daikin laten plaatsen. Verschillende offertes opgevraagd. Hier was het eigenlijk al gelijk prettig. Prijstechnisch maar ook het gesprek met de adviseur was gelijk goed. Ze denken echt mee over hoe, waar en wat. Geven een eerlijk en correcte offerte. Administratief erg snel en correct en de heren die bij ons kwamen plaatsen waren op de hoogte van alle afspraken en werkten vakkundig en ook super netjes en dachten ook heel goed mee bij elk detail. Je voelt je absoluut geen nummer en dat vind ik wel heel prettig.
John van Iperen
Uit de verschillende offerten uitgebracht , AirXperience uitgekozen.\\nGisteren is de Mitsubishi airco.\\nWij zijn meer dan tevreden.\\nGaan ook gebruik maken van het onderhoud contract aangeboden.\\nAirXperience is een prima club
Noor 16-06-2022
Vandaag airco geplaatst. Van te voren goed door gesproken. Alles mooi afgewerkt. Ziet er prima uit. Aardige mannen en alles netjes achtergelaten.
Vd Woude
Airco binnen en buiten unit zijn netjes en vakkundig geplaatst, blij mee!