035 - 887 07 08
Winkelmandje

Ervaring delen

Hier kunt u uw ervaring achter laten en delen met andere bezoekers. Heeft u een goede of minder goede ervaring? Wij horen het graag.

Sluiten

Bericht plaatsen

Wij verzoeken u onderstaand ook uw e-mailadres in te vullen. Dit e-mailadres wordt niet weergegeven bij het bericht en is enkel voor ons zichtbaar. Dit stelt ons in de gelegenheid om op uw bericht te kunnen reageren.

Waardering
Naam
E-mailadres
Bericht
  Versturen
Joost
Na prima advies van Frederik Leeflang zijn gisteren 2 aircos geplaatst door twee behulpzame en attente medewerkers. Ze hebben de aircos goed gemonteerd en mooi afgewerkt. Daarna is alles keurig opgeruimd, schoon opgeleverd en werd duidelijk uitleg gegeven. De medewerkers en dus het bedrijf zijn een aanrader!
Herman - 10-02-2022
Op 10-02-20 is airco geïnstalleerd. Wij zijn heel erg tevreden. Alle afspraken zijn nagekomen. Tijdens de installatie vroeg de monteur regelmatig hoe en waar e.e.a. Geïnstalleerd moest worden. Ook had hij goede ideeen. Heel prettig en alle rommel is keurig opgeruimd.
Cliff
De monteurs waren iets te laat, maar ik werd keurig gebeld dat ze onderweg waren. Dit kwam mij ook goed uit ;-) In ongeveer 3 uur tijd was de airco gemonteerd. Monteurs hebben netjes gewerkt en na de klus werd alles ook netjes opgeruimd. Zeer tevreden!
Walter
Twee binnen en buiten units van Mitsubishi door airXperience laten plaatsen. Frederick is 2x bij mij langs geweest om de situatie te verkennen en montage advies te geven. Na ca. 2 maanden zijn de units vakkundig door twee monteurs geplaatst. Ik ben zeer tevreden, laat de zomer maar komen.Complimenten airXperience.
André 15 jan 2022
Laten plaatsen 1 buiten- en twee binnenunits. Uit verschillende aanbieders Airxp gekozen vanwege het goede advies en meedenken tijdens de installatie. Er wordt heel netjes gewerkt en alles wordt keurig opgeruimd. Goede en geduldige uitleg van de afstandsbediening en de app op de telefoon. Zeer tevreden.
Erik - 05-01-2022
Keurig op het afgesproken tijdstip stonden de heren op de stoep. En voor ik het wist hingen de units op hun plek en was de buitenunit geïnstalleerd en aangesloten. Daarbij wordt er erg netjes gewerkt en er word even rustig de tijd genomen om de werking van de units uit te leggen. Heren bedankt!
Gertjan - 30-12-2021
We hebben drie partijen op bezoek gehad maar zijn uiteindelijk met Airxp in zee gegaan. Doorslaggevende factor was bereidwillendheid om mee te denken en het goede advies. Absoluut geen spijt van, monteurs waren zeer capabel en vriendelijk en hebben super werk geleverd. Eea ook rekening houdend met aanzicht, dus alles netjes weggewerkt (vnl onder de pannen).
Tom de Bruijn
Afgelopen april een buitenunit met 4 binnenunits laten plaatsen. Alles netjes geïnstalleerd en werkt perfect. Vorige maand voor een tuinhuis ook een buiten en binnenunit laten installeren. Wederom erg tevreden! airXperience is zeker aan te bevelen.
Rob
Na uitleg en plaatsingsadvies van Frederik 2 Mitsubishis besteld. Monteurs hebben keurig netjes gewerkt, alle troep opgeruimd en na afloop de tijd genomen voor uitleg. Ben zeer tevreden.
Pascal & Tamara 23-11-2021
Wij hebben 4 aircos laten plaatsen. De monteurs werken zeer netjes en zijn erg fijn in de omgang. Jongens die echt vakwerk leveren. Ook het contact met de dames op kantoor en de heer die de werkzaamheden opnam bij ons thuis was erg prettig. Alles wordt zeer goed uitgelegd ook. Ontzettend bedankt! Mvg Pascal en Tamara uit Almere