Menu
https://www.airxp.nl/over-ons/nieuws/nieuws
Vlassloot 1a, 6027 RS Soerendonk
Telefoon 0495 - 58 82 18 | Fax 0495 - 58 89 86
 

Klant aan ‘t woord.

“Op de waarschijnlijk heetste dag van het jaar zijn de monteurs onze airco's komen plaatsen. Wat een service! Waar bij bedrijven vaak de afwerking te wensen overlaat was dat hier zeker niet zo. Alles is mooi afgewerkt en netjes achtergelaten en daarnaast zijn het hartstikke aardige en kundige mensen.
Als ik ooit iemand een bedrijf kan aanraden, dan is het zeker dit bedrijf!
De airco zelf is trouwens ook geweldig! Hadden we jaren eerder moeten doen!”
~ Fam. van de Meent-Janssen Laren

> Plaats een referentie

 

 

Over airXperience

AirXperience is gefundeerd op jarenlange ervaring in de airconditioningbranche

Hierdoor kunnen wij u van het juiste advies voorzien in de ontwerpfase, installeren wij de hoogste kwaliteit, bieden wij een compleet onderhoudsprogramma aan en zijn wij in staat iedere storing in uw apparatuur te verhelpen.

Uitsluitend hoogwaardige airco units 

Wij leveren uitsluitend de A-merken Daikin en Mitsubishi en gebruiken bij het installeren uitsluitend hoogwaardige materialen. Hierdoor kunt u er als gebruiker van op aan, over een installatie te beschikken waarop u kunt vertrouwen. 

AirXperience levert en installeert het gehele airconditioningprogramma dat u hier op onze website kunt vinden. Dit varieert van kleine wandunits, voor toepassing in woningen of kleine kantoren, tot centrale systemen welke wij in hotels of grote kantoorpanden installeren. Iedere dag streven de medewerkers van airXperience ernaar te excelleren in wat zij doen.

F-gassen gecertificeerd

Voor het werken met koudemiddelen is door de overheid een F-gassen certificering verplicht gesteld. Dit is vastgelegd in de F-gassen Regeling. AirXperience beschikt over F-gassen gecertificeerde monteurs en een door Bureau Vertitas uitgegeven F-gassen bedrijfscertificaat in categorie 1 (hoogste classificatie), waardoor wij aan iedere koelinstallatie mogen werken. Wilt u weten of het bedrijf waar u zaken mee doet of wilt gaan doen gecertificeerd is? Doe gemakkelijk de check op de website van Rijkswaterstaat. Via deze link komt u gelijk op de site van Rijkswaterstaat. Het best zoekt u op het kvk vestigingsnummer van het bedrijf dat u zoekt. Probeer het maar uit met ons vestigingsnummer: 000021025061. Hierdoor kunt u zien dat wij over een F-gas certificering beschikken. 

100% Tevredenheid

Wij leveren een project pas op als wij zelf 100% tevreden zijn. Daaruit is ook onze visie ontstaan: “excellence is our signature”. Wij nodigen u uit via de navigatiebalk bovenin een kijkje te nemen in ons ruime assortiment aan producten en diensten.