Menu
https://www.airxp.nl/onderhoud-en-garantie/airco-onderhoud
Vlassloot 1a, 6027 RS Soerendonk
Telefoon 0495 - 58 82 18 | Fax 0495 - 58 89 86
 

Onderhoud voor uw airconditioning

Voor het behoud van uw airconditioner adviseren wij u jaarlijks of om het jaar onderhoud te laten uitvoeren. Bij deze onderhoudsbeurt wordt uw airconditioner gereinigd en gecontroleerd op juist functioneren.

Een airconditioner met een onjuiste koudemiddelvulling verbruikt meer stroom, levert een lager rendement en is onderhevig aan versnelde slijtage omdat de compressor voor zowel smering als koeling van het koudemiddel afhankelijk is.

Standaard onderhoudsabonnement

Bij een standaard onderhoudsabonnement voeren wij jaarlijks of om het jaar (keuzeoptie) een onderhoudsbeurt uit aan uw airconditioner zoals bovenstaand omschreven. Het standaard onderhoudsabonnement is op ieder gewenst moment bij ons af te sluiten voor airconditioners die door ons zijn geleverd. Indien wij bij een onderhoudsbeurt klein materiaal gebruiken is dit inbegrepen. Als wij onderdelen moeten vervangen of koudemiddel leveren worden enkel deze materiaalkosten in rekening gebracht, indien wij deze werkzaamheden gelijktijdig met de onderhoudsbeurt kunnen uitvoeren. Na de garantieperiode van 2 jaar worden bij eventuele tussentijdse storingen voorrijkosten, arbeidsloon en gebruikte materialen in rekening gebracht.