Menu
https://www.airxp.nl/onderhoud-en-garantie/airco-onderhoud
Vlassloot 1a, 6027 RS Soerendonk
Telefoon 0495 - 58 82 18 | Fax 0495 - 58 89 86
 

Onderhoud voor uw airconditioning

Voor het behoud van uw airconditioner adviseren wij u jaarlijks onderhoud te laten uitvoeren. Bij deze onderhoudsbeurt wordt uw airconditioner gereinigd en gecontroleerd op juist functioneren.

Een airconditioner met een onjuiste koudemiddelvulling verbruikt meer stroom, levert een lager rendement en is onderhevig aan versnelde slijtage omdat de compressor voor zowel smering als koeling van het koudemiddel afhankelijk is. AirXperience biedt twee onderhoudsabonnementen aan, te weten standaard onderhoud en een All-in onderhoudsabonnement.

Standaard onderhoudsabonnement

Bij een standaard onderhoudsabonnement voeren wij jaarlijks een onderhoudsbeurt uit aan uw airconditioner zoals bovenstaand omschreven. Het standaard onderhoudsabonnement is op ieder gewenst moment bij ons af te sluiten en tevens voor airconditioners die niet door ons zijn geleverd. Indien wij bij een onderhoudsbeurt klein materiaal gebruiken is dit inbegrepen. Als wij onderdelen moeten vervangen of koudemiddel leveren worden enkel deze materiaalkosten in rekening gebracht, indien wij deze werkzaamheden gelijktijdig met de onderhoudsbeurt kunnen uitvoeren. Na de garantieperiode van 2 jaar worden bij eventuele tussentijdse storingen voorrijkosten, arbeidsloon en gebruikte materialen in rekening gebracht.

All-in onderhoudsabonnement

Bij een All-in onderhoudsabonnement verlengen wij de volledige garantie op onderdelen én arbeidsloon tot 7 jaar na datum van oplevering. Wij voeren jaarlijks een onderhoudsbeurt uit zoals bovenstaand omschreven. Alle te gebruiken materialen zijn inbegrepen. Indien u storing aan uw installatie heeft lossen wij deze storing kosteloos voor u op. Ook als dit betekent dat wij een compressor of zelfs een hele unit moeten vervangen. Wij garanderen u gedurende 7 jaar een goed functionende installatie zonder andere kosten dan de jaarlijkse bijdrage voor het All-in onderhoudsabonnement. Na het aflopen van de 7 jaar wordt dit All-in onderhoudsabonnement automatisch omgezet in een standaard onderhoudsabonnement. Dit All-in onderhoudsabonnement is alleen af te sluiten binnen 1 jaar nadat wij de installatie aan u hebben opgeleverd.