Menu
https://www.airxp.nl/onderhoud-en-garantie/airco-garantie
Vlassloot 1a, 6027 RS Soerendonk
Telefoon 0495 - 58 82 18 | Fax 0495 - 58 89 86
 

Garantie op uw airconditioning

AirXperience B.V. geeft op alle geleverde producten standaard een volledige garantie van 2 jaar op alle onderdelen én arbeidsloon. Daarnaast zit op alle producten van Mitsubishi en Daikin een fabrieksgarantie van 5 jaar.

Deze standaard garantie ontvangt iedereen die bij ons een product koopt. Hiervoor bent u bij ons niet verplicht een onderhoudsabonnement af te sluiten. Dit neemt niet weg dat wij een ieder adviseren een onderhoudsabonnement af te sluiten en tevens wijzen wij erop dat het bij installaties met een koudemiddelvulling van meer dan 3 kg of een CO2 equivalent van meer dan 5 ton vanuit de F-gassen regeling verplicht is onderhoud uit te voeren.

Fabrieksgarantie tot 5 jaar

Op alle producten van Mitsubishi en Daikin zit een fabrieksgarantie van 5 jaar. Dit betekent dat een defect onderdeel kosteloos omgeruild mag worden tegen een nieuw onderdeel, Mitsubishi en Daikin kunnen echter wel als voorwaarde stellen dat de unit bij ons in onderhoud is.

Indien de installatie ouder is dan 2 jaar brengen wij de kosten voor arbeidsloon, voorrijkosten en klein materiaal wel in rekening.