Menu
https://www.airxp.nl/onderhoud-en-garantie/airco-garantie
Vlassloot 1a, 6027 RS Soerendonk
Telefoon 0495 - 58 82 18 | Fax 0495 - 58 89 86
 

Garantie op uw airconditioning

AirXperience B.V. geeft op alle geleverde producten standaard een volledige garantie van 2 jaar op alle onderdelen én arbeidsloon. Daarnaast zit op alle producten van Mitsubishi een fabrieksgarantie van 5 jaar.

Deze standaard garantie ontvangt iedereen die bij ons een product koopt. Hiervoor bent u bij ons niet verplicht een onderhoudsabonnement af te sluiten. Dit neemt niet weg dat wij een ieder adviseren een onderhoudsabonnement af te sluiten en tevens wijzen wij erop dat het bij installaties met een koudemiddelvulling van meer dan 3 kg of een CO2 equivalent van meer dan 5 ton vanuit de F-gassen regeling verplicht is onderhoud uit te voeren.

Fabrieksgarantie tot 5 jaar

Op alle producten van Mitsubishi zit een fabrieksgarantie van 5 jaar. Dit betekent dat een defect onderdeel kosteloos omgeruild mag worden tegen een nieuw onderdeel. Indien er geen all-in onderhoudsabonnement afgesloten is en de installatie ouder is dan 2 jaar brengen wij de kosten voor arbeidsloon, voorrijkosten en klein materiaal wel in rekening.

Met een all-in onderhoudscontract verlengen wij tot 7 jaar garantie

Daarnaast bieden wij nog de optie een all-in onderhoudsabonnement af te sluiten waarbij de volledige garantie (dus op onderdelen én op arbeidsloon) verlengd wordt tot 7 jaar na datum van oplevering. Schade aan installaties veroorzaakt door externe factoren als natuurschade, schade door piekspanningen op het elektriciteitsnet of vandalisme zijn uitgesloten van garantie. Zie hier een volledig overzicht van onze onderhoudscontracten.