Menu
https://www.airxp.nl/maatregelen-i-v-m-corona-virus/n78c29
Vlassloot 1a, 6027 RS Soerendonk
Telefoon 0495 - 58 82 18 | Fax 0495 - 58 89 86
 

Maatregelen i.v.m. corona-virus
16 mrt 2020
airxp.nl
Vanwege de richtlijnen die uitgevaardigd zijn hebben wij kleine aanpassingen in onze werkwijze moeten doorvoeren. Klik op dit bericht voor een overzicht hiervan.
maatregelen-i-v-m-corona-virus

Vanwege de ontwikkelingen omtrent het COVID-19 virus hebben wij onze normale werkwijze op een aantal punten moeten aanpassen. Hierbij volgen wij de adviezen van het RIVM. Via deze e-mail brengen wij u graag op de hoogte van deze wijzigingen en vragen wij om uw medewerking.

  • Onze medewerkers mogen alleen werken wanneer zij geen ziekteverschijnselen hebben. Op dit moment zijn bij ons alle medewerker nog aan het werk en kunnen alle werkzaamheden nog doorgaan zoals gepland.
  • Indien u ziekteverschijnselen hebt die eventueel verband kunnen houden met het virus verzoeken wij u dit van te voren bij ons te melden zodat we mogelijk de montage kunnen verplaatsen.
  • Onze monteurs geven u bij aankomst/voorstellen geen hand en wij verzoeken u én onze medewerkers (minimaal) 1,5 meter afstand van elkaar te houden.
  • Mede hierom geven onze monteurs voorlopig bij de oplevering niet de uitleg over de afstandsbediening zoals wij dat normaal doen. In de e-mail die u van ons op de dag van montage ontvangt sturen wij u ook een link naar een filmpje op onze website waar u de uitleg van de afstandsbediening kunt zien.
  • Onze monteurs zullen u alleen demonstreren hoe de filters van de binnenunit schoongemaakt kunnen worden wanneer dit mogelijk is met inachtneming van de aan te houden afstand. Mocht dit niet mogelijk zijn dan verwijzen wij u ook hiervoor naar een filmpje op onze website.

Wij hopen met deze paar kleine wijzigingen ons werk voor een ieder op een veilige manier uit te kunnen voeren.