Menu
https://www.airxp.nl/landingspagina-s/airco-installatie-hilversum
Vlassloot 1a, 6027 RS Soerendonk
Telefoon 0495 - 58 82 18 | Fax 0495 - 58 89 86
 

Klant aan ‘t woord.

“Op de waarschijnlijk heetste dag van het jaar zijn de monteurs onze airco's komen plaatsen. Wat een service! Waar bij bedrijven vaak de afwerking te wensen overlaat was dat hier zeker niet zo. Alles is mooi afgewerkt en netjes achtergelaten en daarnaast zijn het hartstikke aardige en kundige mensen.
Als ik ooit iemand een bedrijf kan aanraden, dan is het zeker dit bedrijf!
De airco zelf is trouwens ook geweldig! Hadden we jaren eerder moeten doen!”
~ Fam. van de Meent-Janssen Laren

> Plaats een referentie

 

 

Airco installatie Hilversum

Hoogste kwaliteit airco's tegen een scherpe prijs, bij u in de buurt!

Hilversum is de grootste gemeente van het Gooi en hoofdstad van de Media. Hilversum is ook heel divers, met de grote winkelcentra in het centrum, grote bedrijvigheid door de media tot prachtige woonhuizen in de randwijken. Gelukkig zijn wij ook heel divers in ons leveringsprogramma en beschikken onze monteurs over jarenlange ervaring. Hierdoor kunnen wij voor ieder soort gebouw en type ruimte een geschikte airco selecteren en deze professioneel voor u installeren. Of het een slaapkamer, kantoor, winkelruimte of praktijkruimte betreft, bij AirXperience bent u aan het juiste adres voor uw airco in Hilversum.

Airco service in Hilversum

Ook nadat u een airco heeft aangeschaft kunnen wij u nog van dienst blijven. Zo bieden wij standaard 2 jaar volledige garantie op onze producten en diensten en 5 jaar fabrieksgarantie op apparatuur van Mitsubishi en Daikin. Omdat wij veel in Hilversum aan het werk zijn en in de buurt zijn gevestigd kunnen wij ook snel een monteur in Hilversum beschikbaar hebben indien uw airco onverhoopt een keer niet naar behoren functioneert. Hierdoor kunt u altijd optimaal van uw airco genieten.

Airconditioning in het Gooi.

Wij kijken graag met u mee naar de mogelijkheden passend bij uw situatie en vraag. Heeft u interesse in airconditioning of wilt u meer weten over de installatie mogelijkheden. Neem dan gerust contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

> Offerte aanvragen voor airconditioning