Menu
https://www.airxp.nl/landingspagina-s/airco-installatie-amersfoort
Vlassloot 1a, 6027 RS Soerendonk
Telefoon 0495 - 58 82 18 | Fax 0495 - 58 89 86
 

Klant aan ‘t woord.

“Op de waarschijnlijk heetste dag van het jaar zijn de monteurs onze airco's komen plaatsen. Wat een service! Waar bij bedrijven vaak de afwerking te wensen overlaat was dat hier zeker niet zo. Alles is mooi afgewerkt en netjes achtergelaten en daarnaast zijn het hartstikke aardige en kundige mensen.
Als ik ooit iemand een bedrijf kan aanraden, dan is het zeker dit bedrijf!
De airco zelf is trouwens ook geweldig! Hadden we jaren eerder moeten doen!”
~ Fam. van de Meent-Janssen Laren

> Plaats een referentie

 

 

Airco installatie Amersfoort

Hoogste kwaliteit airco's tegen een scherpe prijs, bij u in de buurt!

Amersfoort is op één na de grootste stad in de provincie Utrecht en kenmerkt vele verschillende woningen en panden, zowel karakteristieke binnenstad met vele verschillende winkelpanden als nieuwbouw woningen. Al jaren heeft AirXperience Amersfoort als werkgebied en wij hebben al vele airco's geplaatst in Amersfoort. Hierdoor beschikken wij meestal ook over een referentieadres bij u in de buurt. AirXperience biedt een uitgebreid leveringsprogramma en onze monteurs beschikken over jarenlange ervaring met het installeren en onderhouden van airconditioning. Hierdoor kunnen wij voor iedere ruimte een geschikte airco selecteren en deze professioneel voor u monteren, of u nu een airco wilt in uw slaapkamer, woonkamer, kantoor (aan huis), winkelruimte of praktijkruimte, bij AirXperience bent u aan het juiste adres voor uw airconditioning in Amersfoort.

Airco service in Amersfoort

Ook nadat u een airco heeft aangeschaft kunnen wij u nog van dienst blijven. Zo bieden wij standaard 2 jaar volledige garantie op onze producten en diensten en 5 jaar fabrieksgarantie op apparatuur van Mitsubishi. Omdat wij veel in Amersfoort aan het werk zijn en in de buurt zijn gevestigd kunnen wij ook snel een monteur in Amersfoort hebben indien uw airco onverhoopt een keer niet naar behoren functioneert. Hierdoor kunt u altijd optimaal van uw airco genieten. 

Airconditioning in Utrecht

Airco installatie Huizen

Wij kijken graag met u mee naar de mogelijkheden passend bij uw situatie en wensen. Heeft u interesse in airconditioning of wilt u meer weten over de installatie mogelijkheden. Neem dan gerust contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

> Offerte aanvragen voor airconditioning