Menu
https://www.airxp.nl/airco/mitsubishi-airconditioning
Vlassloot 1a, 6027 RS Soerendonk
Telefoon 0495 - 58 82 18 | Fax 0495 - 58 89 86
 

Mitsubishi airconditioning units

Welk type airconditioning is voor u geschikt?

Een split-unit bestaande uit één binnen- en buitenunit of een multi-split airco waarbij meerdere binnenunits op één buitenunit kunnen worden aangesloten? De kenmerken van de verschillende airco's hebben we per type op een rij gezet. Alle airconditioners die wij leveren zijn voorzien van inverter compressoren en standaard voorzien van verwarming (wamtepomp).

Wandmodel

Een wandunit wordt hoog tegen de wand geplaatst, circa 5 centimeter onder het plafond. De binnenunits zijn 87 centimer breed en de leidingen en bedrading kunnen zowel aan de linker-, rechter- als achterkant de unit verlaten.

Heeft u geen idee? Wij wel!

Wij begrijpen dat u alleen een goed klimaat in uw woon of werkruimte wilt.

> Offerte aanvragen

Casettemodel

Een cassette-unit is geschikt voor inbouw in een verlaagd plafond. Dit kan zowel een systeemplafond als een stucwerkplafond zijn. Na inbouw is enkel het paneel van de cassette-unit nog zichtbaar. Door de 4-zijdige uitblaas van deze units wordt de geconditioneerde lucht uiterst gelijkmatig over de ruimte verdeeld bij een lage luchtsnelheid.

Bediening via smartphone of tablet

Met de Airconwithme wifi-controller zijn uw airco's gemakkelijk en overzichtelijk te bedienen via een app op smartphone of tablet vanaf iedere locatie ter wereld . U heeft alleen een werkende internetverbinding nodig. Tevens is via de app de actuele binnen- en buitentemperatuur af te lezen.

Plafondmodel

Een plafondunit is geschikt voor montage aan het plafond. Deze unit wordt geplaatst in lange smalle ruimtes vanwege de krachtige eenzijdige uitblaas. Plafondunits worden veel toegepast in smalle winkels of kantoren en in sportruimtes.

SCM Multi-split

Op een multi-split buitenunit zijn 2 tot 6 binnenunits aan te sluiten. Hierdoor is het mogelijk met slechts één buitenunit tot maximaal 6 ruimtes van airconditioning te voorzien. Hierbij blijft het mogelijk de unit in iedere aparte ruimte individueel te bedienen.

Satellietmodel

Een satellietunit is geschikt voor montage boven het plafond, achter een wand of op een zolder. De airco is hierdoor niet meer zichtbaar. Door verdeling over meerdere inblaasroosters wordt de luchtsnelheid zeer laag waardoor de airconditioning nauwelijks voelbaar is. Daarnaast ligt het geluidsniveau ook zeer laag.

KX6 VRF

Een VRF systeem is een systeem dat toegepast wordt in grote kantoren of hotels. Met dit systeem is het mogelijk op één buitenunit tot maximaal 80 binnenunits aan te sluiten. De binnenunits zijn individueel regelbaar, maar ook met één centrale regeling aan te sturen.