Menu
https://www.airxp.nl/airco/daikin-airconditioning/daikin-online-controller
Vlassloot 1a, 6027 RS Soerendonk
Telefoon 0495 - 58 82 18 | Fax 0495 - 58 89 86
 

Daikin Residential Wifi-Controller

Met de Daikin Residential Controller zijn uw airco's gemakkelijk en overzichtelijk te bedienen via een app op smartphone of tablet. De wifi module is zit op onder andere de Perfera en Stylish modellen al standaard geïntegreerd. Voor modellen die niet standaard van wifi-controller zijn voorzien is deze optioneel in te bouwen. De controller wordt in de binnenunit ingebouwd wordt onzichtbaar weggewerkt. De airco's zijn vanaf iedere locatie ter wereld te bedienen. U heeft alleen een werkende internetverbinding nodig. Tevens is via de app de actuele binnen- en buitentemperatuur af te lezen.

Download de app in de appstore (IOS) of in de google play store (Android) om de demo-functie te proberen!

            

Levering + montage vanaf € 75,-

Bij aanschaf van een nieuwe binnenunit (die niet standaard van wifi-controller is voorzien) leveren en monteren wij deze wifi-controller al vanaf € 75,- inclusief B.T.W.  De controller dient u zelf in te stellen op uw wifi-netwerk. Volg hiervoor de stappen in deze instructievideo

Om de controller te kunnen koppelen moet het wifi-netwerk zichtbaar zijn voor de controller en tussen kanaal 1-11 ingesteld zijn op een 2,4 GHz netwerk.