Menu
https://www.airxp.nl/airco/airco-voor-thuis/woonkamer
Vlassloot 1a, 6027 RS Soerendonk
Telefoon 0495 - 58 82 18 | Fax 0495 - 58 89 86
 

Airconditioning in uw woonkamer

Zomers genieten van een fris gekoelde woonkamer en gedurende de koudere seizoenen energiezuinig (bij)verwarmen. Zo gebruikt u uw airco het hele jaar.

In woon- en werkkamers worden veelal wand- en vloermodel airco units toegepast. Vooral het vloermodel kan in de koude seizoenen zeer goed dienen als (bij)verwarming. Door gebruik te maken van de warmtepomp functie kunt u aanzienlijk op de energiekosten besparen. Een warmtepomp airco levert een rendement tot wel 520%. Als de CV-ketel aangezet wordt omdat het in de woonkamer wat fris is, wordt vaak het hele huis verwarmd, terwijl de warmte alleen gewenst is in de woonkamer. Door met de airco te verwarmen wordt dus niet alleen enkel de ruimte verwarmd waar dat gewenst is, maar wordt door het enorm hoge rendement van de warmtepomp ook op energie bespaart. Dat is dus dubbel besparen! Hierdoor kunt u zomers de airco voor koeling gebruiken en in de koudere seizoenen optimaal genieten van een heerlijk verwarmde woonkamer zonder dat de energierekening oploopt!

Wilt u een airco in de woonkamer?

Bel ons dan op 035 - 887 07 08 of vraag direct online een offerte aan. Uiteraard kunnen wij ook geheel vrijblijvend langskomen om de ruimtes waar u airconditioning wilt te inventariseren. Maak dan een vrijblijvende afspraak.

Bekijk de voorbeelden van aircoconditioning in woonkamers