Menu
https://www.airxp.nl/airco/airco-voor-thuis/voor-thuis
Vlassloot 1a, 6027 RS Soerendonk
Telefoon 0495 - 58 82 18 | Fax 0495 - 58 89 86
 

Airconditioning voor thuis

Op steeds meer plekken genieten mensen van airconditioning. Op kantoor, in de auto of in hotels. Steeds vaker wordt er nu ook gekozen voor airco thuis. Heerlijke verkoeling op de warme dagen, maar ook te gebruiken als verwarming in de winter.

De meest toegepaste airco in woningen is de wandunit. Deze unit wordt hoog tegen de wand geplaats. De buitenunit kan in de tuin op de grond staan of op een garage dak, aanbouw, dakkapel of op een plat dak worden geplaatst. Ook is het mogelijk de buitenunit op consoles tegen een buitenmuur te monteren. Zowel de binnen- als buitenunits kenmerken zich door het lage geluidniveau. Zo leveren wij binnenunits met een geluidsdruk vanaf 19 dB(A) en buitenunits met een geluidsdruk van maximaal 45 dB(A). Zo kunt u binnen genieten van een stille airco en kunt u deze 's nachts ook laten draaien zonder geluidshinder buiten. Indien u meerdere kamers van airconditioning wilt voorzien kunt u ook kiezen voor een multi-split buitenunit. Daarbij kunnen tot wel 6 binnenunits op één buitenunit aangesloten worden. Alle airconditioners die wij leveren vallen onder energielabel A+ of hoger. De meeste zelfs onder label A+++.

Wilt u een airco thuis?

Bel ons dan op 035 - 887 07 08 of vraag direct online een offerte aan. Uiteraard kunnen wij ook geheel vrijblijvend langskomen om de ruimtes waar u airconditioning wilt te inventariseren. Maak dan een vrijblijvende afspraak.

Bekijk de voorbeelden van airconditioning in woningen