Menu
https://www.airxp.nl/airco/airco-voor-bedrijven/winkel
Vlassloot 1a, 6027 RS Soerendonk
Telefoon 0495 - 58 82 18 | Fax 0495 - 58 89 86
 

Airconditioning in uw winkel

In een geconditioneerde winkel voelen klanten zich prettig. Investeer in airco zodat ook op warme dagen uw klanten de tijd nemen voor hun aankopen. 

Met airconditioning biedt u uw klanten een comfortabel verblijf in uw winkel aan, waardoor zij op prettige wijze hun aankopen kunnen uitzoeken en producten kunnen vergelijken. Hoe langer een klant in uw winkel blijft, hoe groter de kans is dat het tot een aankoop komt. Maar ook als u temperatuurgevoelige producten, zoals bijvoorbeeld chocolade verkoopt, kan airconditioning uitkomst bieden.

Verwarming

Al onze airconditioners kunnen standaard ook verwarmen. Hierdoor kunt u uw winkel energiezuinig verwarmen. Zo hebben wij een groot aantal Pandora winkels van airco's voorzien die tevens dienen als hoofdverwarming in de winkels. Ook leveren wij luchtgordijnen die aangesloten kunnen worden op een airconditioning warmtepomp. Hierdoor kunt u 's winters met een luchtgordijn de warmte binnen houden en deze zomers voor koeling gebruiken. Omdat het rendement van de warmtepomp op circa 400% tot 500% ligt, kunt u hierdoor flink besparen op uw energiekosten.

Wilt u een airco in uw winkel?

Bel ons dan op 035 - 887 07 08 of vraag direct online een offerte aan. Uiteraard kunnen wij ook geheel vrijblijvend langskomen om de ruimtes waar u airconditioning wilt te inventariseren. Maak dan een vrijblijvende afspraak.

Bekijk de voorbeelden van airconditioning in winkels